PYRAMIDE GRILLROOM PIZZA PITA PASTA

PYRAMIDE GRILLROOM PIZZA PITA PASTA Pyramide grillroom pizza pita pasta

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 153 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pyramide grillroom pizza pita pasta. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2022 om 23:18 Alles ok
30 jun 2022 om 11:27 frietjes in de isomobak worden plat (doe ze bv. in een papieren zakje), slaatje te klein, verder was alles wel lekker
21 jun 2022 om 20:22 Veel acheruit gegaan sinds dat alles duurder is geworden, is ook het eten slechter geworden, geen vlees in de spaghetti, bijna geen spek in de carbonara en maar bakjes tot de helft gevuld, in de durms zie je de groenten zelfs niet zitten
4 jun 2022 om 18:04 Heel lekker eten Wel jammer dat de kip altijd zo gekruid is. We hebben smiddags bestelt voor savonds om 19.30 pas te eten En waren optijd ,
23 mei 2022 om 11:18 Bezorgtijd net geen 2u terwijl we vlakbij zitten. We kregen wel een fles rode wijn als tegemoetkoming maar dit pas nadat we zelf gebeld hadden om te informeren naar onze bestelling. Eten was oké muv 1 schotel kip waarop geen kip te bespeuren was.
15 mei 2022 om 20:07 meer dan 2.10uur wachten op een bestelling die 89min zou duren..
31 mrt 2022 om 9:49 weer top zoals gewoonlijk
27 mrt 2022 om 22:00 Erg lekker
17 mrt 2022 om 20:32 Altijd in de watten gelegd door Grillroom Pyramide!
12 feb 2022 om 20:16 Eten is top . We komen dikwijls op restaurant bij jullie. Vandaag 1ste keer via Takeaway en was lang wachten. Hopelijk volgende keer sneller. Want wij zijn heel tevreden over jullie gerechten
11 feb 2022 om 9:15 1e maal besteld , Heel lekker en verxorgd eten ..sphagetti ..pizza en kapsalon kip Aanrader
26 jan 2022 om 20:57 2e keer dat ik hier bestel. Ik wou ze het voordeel van de twijfel nog gunnen, maar nu weer heel lang moeten wachten. 30-60min werden weer 90min. Pasta met scampi had geen smaak, slechts 3 scampi in een hele portie. Mij zien ze niet meer terug.