PYRAMIDE GRILLROOM PIZZA PITA PASTA

PYRAMIDE GRILLROOM PIZZA PITA PASTA Pyramide grillroom pizza pita pasta

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 163 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pyramide grillroom pizza pita pasta. Meer weten? Ontdek meer

19 sep 2022 om 9:30 Top, zoals altijd
5 sep 2022 om 16:48 Top
13 aug 2022 om 19:56 Hebben nog steeds niet ontvangen…. Al twee maal gebeld, elke keer binnen 10m en ondertussen zijn we al meer dan TWEE uur verder . Wonen er op 10 min Vandaan…,
7 aug 2022 om 20:47 Hele slechte ervaring!! Na 2u nog geen bestelling gezien. Na bellen werd gezegd " nog 10min. Mevrouw" Na 2,5u eindelijk onze bestelling geleverd. Dit is blijkbaar een terugkerend probleem. Op deze manier stoppen ze beter met thuisleveren.
4 aug 2022 om 21:01 Saus vergeten, geen extra frieten... wel mooi betaald. Ik had kalkoen schotel genomen en kalkoen ligt in vuilbak. Rare smaak en had schrik voor voedselvergiftiging. Was lang geleden dat ik hier nog besteld had, ik herinner me terug waarom.
19 jul 2022 om 23:31 Top
8 jul 2022 om 20:21 Top!
1 jul 2022 om 23:18 Alles ok
30 jun 2022 om 11:27 frietjes in de isomobak worden plat (doe ze bv. in een papieren zakje), slaatje te klein, verder was alles wel lekker
21 jun 2022 om 20:22 Veel acheruit gegaan sinds dat alles duurder is geworden, is ook het eten slechter geworden, geen vlees in de spaghetti, bijna geen spek in de carbonara en maar bakjes tot de helft gevuld, in de durms zie je de groenten zelfs niet zitten
4 jun 2022 om 18:04 Heel lekker eten Wel jammer dat de kip altijd zo gekruid is. We hebben smiddags bestelt voor savonds om 19.30 pas te eten En waren optijd ,
23 mei 2022 om 11:18 Bezorgtijd net geen 2u terwijl we vlakbij zitten. We kregen wel een fles rode wijn als tegemoetkoming maar dit pas nadat we zelf gebeld hadden om te informeren naar onze bestelling. Eten was oké muv 1 schotel kip waarop geen kip te bespeuren was.